PRP (Platelet Rich Plasma) -Kurs

Växjökliniken / Meramedica Academy är Sveriges mest välkände academy gällande PRP utbildningar. Vi erbjuder professionella kurser  inom PRP-behandlingar där du går igenom både teoretiska och praktiska delar.

I PRP (Trombocyt Rik Plasma) Behandlingskurs som tillhandahålls av Meramedica Academy, kommer du att lära dig PRP behandlingar för rynkor minskning och föryngring av ansikte, hals.. Etc. Vi använder en unik blandning av plasma med hyaluronsyra i samma rör. Ja exakt i samma rör med ett enormt fint resultat direkt efter behandling!

Vi kommer också att lära dig PRP behandling för håravfall ”Alopeci” på en nästan smärtfri metod (med nervblock). Denna unika metod uppskattas utav alla patienter.

 
PRP-enheter som används: Vi använder PRP-rör från olika märken.
Den praktiska delen av arbetet med levande modeller sker under handledning av vår specialist Dr Alaa Sadik.
Du kommer att få ett certifikat och material som journaldokument att använda i dina kliniker / salonger i slutet av kursen. Du får också fördelen att köpa behandlingspaket i framtiden till ett rabatterat pris.
Krav på deltagaren: Du måste vara legitimerad sjuksköterska, tandläkare eller läkare. Underläkare och AT-läkare som är van vid provtagning och injektioner, kan delta och få delegeringen från vår läkare.
Anmälan sker via emejl : info@meramedica.se eller via tel nr: 072-332 35 30

Ansökan till kursen är bindande. När du har sökt och tagit emot en faktura från oss har du fram till förfallodagen att betala fakturan. Om du ångrar det, måste du kontakta oss och meddela oss och det är gratis. Om du har betalat din faktura och har förhindrats på kursdagen har du en garanterad plats hos oss i 6 månader och kan sedan delta vid nästa tillfälle. Ingen återbetalningen sker efter att du betalt fakturan.

PRP  Kurser hålls på Växjökliniken. Den specialiserade hälso- och skönhetskliniken i Växjö.

Kursen kan även hållas online / Webinar. Kolla länken 

Adress: Växjökliniken / Meramedica Academy, Sandgärdsgatan 23,
352 30 Växjö

Priset är 15 000 kr inklusive moms.

Ni kan också köpa PRP startkit som inkluderar centrifug hos oss. Startkit ger dig intäkter från 16000 kr.

Kommande kurser

Växjökliniken

Besök oss