Ansiktsbehandling

Kemisk peeling från Filorga

Dag efter dag exponeras vi för UV strålar, stress, rökning och hormonförändringar. Dessa faktorer påverkar vår hud och kan ge små ytliga skavanker som pigment, försämrad hudtextur och stora porer.
Kemisk peeling från Filorga förbättrar avsevärt hudens utseende genom att eliminera det yttersta hudlagret på ett kontrollerat sätt samt accelerera cellförnyelsen.

Filorgas Anti-aging peeling består av 3 skräddarsydda produkter: Time Peel, Light Peel och Bright peel. Anti-aging peel serien arbetar med 4 olika syror, för att kunna skräddarsys efter alla olika hudtyper, Glukonolakton (PHA), Glykolsyra, Fytinsyra, Citronsyra och Mandelsyra.

Behandling inkl. aloe Vera mask rekommenderar 3 behandlingskur med 2 veckor mellanrum. Rekommenderar också: fortsatt behandling hemma med våra Filorga produkter

Micro-pen med Vitamincocktil Filorga NCFT 135 HA/ NCFT 135

En suveränt bra behandling som ger resultat redan efter första gången. Man tar bort /reducerar allt som är oönskat under en och samma behandling. Denna behandling passar alla -ung som gammal.

För vilka lämpar sig Microneedling?
• Finare linjer och rynkor
• Ärr och acne-ärr
• Solskadad och spänstfattig hud
• Hyperpigmentering
• Åldersfläckar
• Hudbristningar

Djuprengörande X Skinbooster

Djuprengörande ansiktsbehandling där vi rengör huden på djupet ink portömmning för att sedan avsluta behandlingen med skinbooster. Skinbooster är att vi injicerar fuktämnet hyaluronsyra under huden. Hyaluronsyra är en naturlig sockerart som finns i kroppen som binder fukt upp till hela 10 000 gåner sin egna vikt och hjälper huden att behålla sin spänst, volym och ger ett fantastiskt glow.

Behandling: Rengöring, peeling, portömning, mask, Led-therapy, skinbooster, mask.

Fördelar: Återfuktad hy, utslätad hy, glowboost för hela ansiktet, underbar lyster, mer elasticitet, kan hjälpa mot, acneärr, känslig hy och mycket mer.

Resultat: Du ser omedelbar förbättring både från ansiktsbehandling och skinbooster. Vi rekomenderar en kur med 3 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum för maximalt resultat. Kliniska studier visar att elasticiteten förbättras i upp till 12 månader. Rekomnderat att göra några behandlingar under åretsgång för att underhålla resultatet

Dermaplanning X Djuprengöring X Skinbooster

Den ultimata kombo behandlingen som jobbar på huden inifrån och ut.

Skalpell peeling är en mekanisk peeling som görs i kombination med Filorga kemisk peeling. Behandlingen stimulerar huden till nybildning vilket ger en smidig, rosig hud med ökad lyster. Sedan rengör vi huden på djupet ink portömmning för att sedan avsluta behandlingen med skinbooster. Skinbooster är att vi injicerar fuktämnet hyaluronsyra under huden. Hyaluronsyra är en naturlig sockerart som finns i kroppen som binder fukt upp till hela 10 000 gåner sin egna vikt och hjälper huden att behålla sin spänst, volym och ger ett fantastiskt glow.

Behandling: Rengöring, skalpellpeeling, kemisk peeling, portömning, mask, Led-therapy, skinbooster, cryo-therapy, mask.

Fördelar: Återfuktad hy, utslätad hy, glowboost för hela ansiktet, underbar lyster, mer elasticitet, kan hjälpa mot, acneärr, känslig hy och mycket mer.

Resultat: Du ser omedelbar förbättring både från ansiktsbehandling och skinbooster. Vi rekomenderar en kur med 3 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum för maximalt resultat. Kliniska studier visar att elasticiteten förbättras i upp till 12 månader. Rekomnderat att göra några behandlingar under åretsgång för att underhålla resultatet

Djuprengöring x Mesobotox

Djuprengörande behandling som får din hud att kännas riktigt ren och välmående! Vi rengör huden på djupet ink portömning för att sedan använda microgold med botox i för att minimera talgproduktionen i ansiktet och synligheten av porer, även svettning i ansiktet minimeras.

Micro Gold är en mikrokanaliserande enhet som hjälper aktiva ämnen att injekteras/penetreras ner i andra hudlagret (Dermis/Läderhuden) med hjälp utav 20 guld pläterade nålar som är lika tunna som ett hårstrå därför är smärtskalan på denna behandling minimal och återhämtnings tider två timmar. En ny enhet används för varje kund vilket gör att behandlingen är säker och steril.

Micro Gold behandlingen gör det möjligt att behandla olika hudproblem så som rynkor,fina linjer, akne/akneärr, rosacea, torrhet, glåmig hud, pigmenteringar, porbenägen hud m.m då behandlingen skräddarsys för varje kund.

Dermaplanning (skalpell peeling)

Skalpell peeling är en mekanisk peeling som görs i kombination med Filorga kemisk peeling.

Behandlingen stimulerar huden till nybildning vilket ger en smidig, rosig hud med ökad lyster. Behandlingen är säker, smärtfri och mycket effektiv.

Behandlingsmöjligheter med Skalpell peeling

Åldrad hud
Uppfräschning
Livlös hud
Solskadad hud
Hudbristningar
Acne
Rynkor
Förlust av elasticitet
Förlust av lyster
Hyperpigmentering

Efter behandling är man lätt rosig och har fräsch lyster i huden. Skydd mot solen efter behandling är mycket viktigt. Man kan gå direkt till arbetet efter.

Behandling:

Behandlingen startar med Rengöring. Därefter skrapar vi försiktigt bort döda hudceller från ansiktet med en skalpell. Därefter appliceras en syrapeeling – Filorga kemisk peeling under några minuter. Den går ner i det undre hudlagret och ökar cirkulationen och nybildandet av hudceller. Behandlingen avslutas med en ansiktsmask som mjukar upp huden och återfuktar.

Skalpellpeeling passar alla hudtyper och kan göras året runt.

OBS!

Boka om din tid om du har öppna sår eller väldigt aktiv akne.
Avsluta användning av mekanisk och kemisk peeling(Exempelvis: AHA,BHA, Retinol) ca 6 dagar innan behandling.

Hudanalys

Genom en hudanalys kan vi kartlägga din hudtyp och ge dig personliga råd och rekommendationer som är anpassade efter dina behov. Kom osminkad.

Växjökliniken

Besök oss