PERMANENT LASER HÅRBORTTAGNING

Oönskad hårväxt kan vara ett stort problem för många människor och det finns många olika alternativ på marknaden att välja mellan. Många av dessa alternativ kan ge smärta, obehag eller inget resultat.

Alla människor har olika hår- och hudtyper vilket gör att vi svarar olika bra på olika behandlingar, därför arbetar vi på Växjökliniken med den mest optimala utrustningen på marknaden, Soprano Ice Platinum. Soprano Ice Platinum har tre våglängder i en och samma maskin. Detta gör att vi kan behandla alla hudtyper och i stort sett alla hårtyper som finns, vilket i princip är omöjligt med andra utrustningar på marknaden.

Soprano Ice Platinum teknologi

  • Varje hårfollikel innehåller tre anatomiska strukturer och kan växa från olika djup i huden. Soprano Ice Platinum kombinerar de tre mest effektiva våglängderna för hårborttagning vilket gör att vi kan behandla alla strukturer och djup.
  • Olika hår- och hudtyper svarar bäst på olika laservåglängder. Soprano Ice Platinum arbetar med YAG, Diod och Alexandrit vilket gör att vi kan erbjuda alla hår- och hudtyper en optimal hårborttagningsbehandling.
  • Soprano Ice Platinum har inbyggt kylsystem som förebygger eventuella bränningar och möjliggör en skonsam och smärtfri behandling.
Växjökliniken

Besök oss