Baskurs Fillers

Baskurs Fillers innehåller både teori och övningar på levande modeller. Du kommer att få en grundlig genomgång under handledning av vår specialistläkare Dr Alaa Sadik som har många års erfarenhet inom branschen.

FÖLJANDE OMRÅDEN SKA INGÅ UNDER BASKURS FILLERS:

  • Nasolabialaveck
  • Marionette linjer (sura mungipor)
  • Fina linjer
  • Läppar (grundläggande baskunskaper)

Vad gäller teorin täcker den allt ur medicinsk synvinkel såsom anatomi, injektionstekniker, farliga zoner, information om möjliga komplikationer och hur man kan förebygga dem.

Beskrivning:

Du kommer att lära dig olika typer av injektionstekniker.

Du kommer också att lära dig på ett professionellt sätt för att kunna konsultera, bedöma och planera för behandling av dina kunder.

Du kommer också att lära dig att använda Hyalase, dvs Hyaluronidase att lösa fillers vid komplikationer och korrigering av området som redan behandlats.

Kursschema:

  • 10:00 Teori.
  • 13:00 Lunch
  • 14:00 Hands-on behandling av modeller
  • 18:00 Avslutning- certifikat

Krav för deltagaren: Du måste vara leg sjuksköterska, tandläkare eller läkare.

Kursavgift: Privat kurs 25 000 kr inkl. moms. För grupp-utbildning minimum 3 personer blir priset 20 000 kr inkl. moms.

I priset ingår Fillers Revolax Fine 1,1ml, Revolax Deep1,1ml och Revolax Sub-Q 1,1ml. Baskurs Fillers

OBS! Varje deltagare för träna på egen modell som följer med eller på en modell vi ordnar.

Kursdatum: Kontakta oss för aktuella datum. Baskurs Fillers

Anmälan: via info@meramedica.se eller tel 072 332 35 30

PlatsVäxjökliniken / Meramedica Academy, Sandgärdsgatan 23, 352 30 Växjö, Sverige

OBS! Ansökan är bindande. När du har ansökt om och fått en faktura från oss har du fram till förfallodagen på dig att betala fakturan. Om du ångrar dig, måste du kontakta oss och meddela oss och det är gratis. Om du har betalat din faktura och blivit förhindrad på kursdagen har du en garanterad plats hos oss inom 6 månader och kan sedan delta vid nästa tillfälle. Avgifterna återbetalas inte.

Vår läkare finns där för dig som är sjuksköterska och behöver stöd vid inköp av toxiner och andra läkemedel i samband med behandlingar. Det som ingår är Hyalas, Vistabel, Bocoture, Azzalure, Epipen,Antibiotika, Betapred etc. För att få Hyalas måste din verksamhet vara anmäld och godkänd hos IVO. Denna tjänst kan ordnas mot en fast månadsavgift.

Vi även erbjuda kurser inom Botox och PRP.

klicka här för mer information

OBS! Anmälan är bindande. Om du har valt banköverföringsmetoden som betalningsmetod är ansökan för kursen bindande. När du har ansökt och fått en faktura från oss har du fram till förfallodagen på dig att betala fakturan. Om du har betalat din faktura och fått förhinder på kursdagen har du en garanterad plats hos oss i 6 månader och kan sedan delta vid nästa tillfälle. Efter betalning återbetalas inget.

Växjökliniken

Besök oss