Är du intresserad av att jobba som skönhetsterapeut med hög kvalité från början? Eller kanske funderar du på att starta eget inom skönhetsbranschen?

Växjökliniken /Academy erbjuder en intensivkurs för att bli skönhetsterapeut. I kursen ingår allt du behöver för att bli expert inom skönhet, det ingår även försäljningsteknik för att du ska kunna marknadsföra dig på bästa sätt. Kursen avslutas med ett prov därefter certifikat utdelas. ( Du får ett certifikat på kursen och ett certifikat på microdermoabrasion-behandling).

Kursens innehåll : Grundläggande kunskaper om Hudens Anatomi – Grundläggande kunskaper om hudtyper och hudtillstånd – Hudanalys – Rengöring – Peeling – Masker – Huduppvärming/Vapozon – Basic Ansiktsbehandling – Microdermoabrasion-Grundläggande Kosmetisk Kemi –  Peeling -Ögonbrynsforming – Frans och brynfärg samt Försäljningsteknik.

Kursen hålls i fyra dagar

Dag 1 : Deltagare läser kursmateriell på distans ( hemma).

Dag 2 : Teori.

Dag 3: Teori och praktik.

Dag 4: Praktik och teoretiskt prov

Kursavgift:

15 500 ( inkl moms) utan startkit.

32 500 (inkl moms) med startkit som innehäller följnade:

• Startpaket från Fillmed från Filorga Paris ger dig omsättningen från 10 000 kr.
  • Microdermoabrasion maskin. Ni tjänar minst 500 kr per behandling
  • Lunch och fika.

Rabatt får ni också på beställningen av Filorgaprodukter upp till 20% under utbildningsdagar.

Språk : Vi håller kurser i svenska, engelska och arabiska.

Kursdatum: Se aktuella datum i anmälan nedan.

19-22 feb

26-29 mars

22-24 maj

22-24 juni

Kurslängd : 4 dager ( 1 dag hemma + 3 dagar hos oss).

Tider från kl. 10.00 till 16.00

Du får gärna komplettera utbildningen med microneedlingen/mesobotox så får du en enormt stor start i din Salong/klinik. Ansökan görs separat.

Kursavgift 32 500 kr inkl moms. Betalningen med faktura före kursen. Du kan också avbetala kursavgift enl nedan:
Betalar man 10 000 kr via faktura före kursen, därefter 4500 kr varje månad i 5 månader

Du kan väl finanserna dina utbildningar/ kurser genom Resurs banken.

Kursen erhålls av Wassan Khalil som är certifierade hudterapeut med den internationella Cidesco examen.

OBS! Ansökan är bindande. När du ansökt och fått en faktura av oss har du fram till förfallodatum på dig att betala fakturan. Om du ångrar dig behöver du kontakta oss och meddela detta och det är avgiftsfritt. Har du betalat din faktura och fått förhinder på kursdatumet har du en garanterad plats hos oss under 6 månader och får då delta vid nästa tillfälle. Pengarna betalas ej tillbaka.

För mer information maila oss: info@vaxjokliniken.se

Del 1Del 2Båda

Translate »