PRP kurs

PRP (Platelet Rich Plasma) utbildningen i samarbete med vår partner AstoMed / Klinikutrustning Sverige AB

Vi erbjuder en professionell utbildning i PRP behandling där man går genom båda teoretisk- och praktisk del.

Du kommer lära dig PRP behandling för rynkreducering och föryngring av ansiktet, hals..etc Vi använder en unik blandning av plasma med Hayluronsyra i samma tub, Ja precis i samma tub med ett enormt fint resultat redan direkt efter behandling.

Vi kommer också lära dig PRP behandling för håravfall” Alopecia”på nästan smärtfri metod (med nervblockad) en metod som uppskattat väl av alla våra kunder.

Vi använder oss av PRP tuber från RegenLab. En PRP behandling med dessa tuber är enkel, snabb och effektiv i jämfört med andra märken i marknaden.

Praktisk delen där man arbetar med levande modeller görs under handledning av vår läkare dr.Alaa Sadik.

Du får ett certifikat och material såsom journalhandling att använda i er kliniker/salonger i slutet av kursen. Du kan också  få förmån att köpa start kit till rabatterat pris.

Kursdatum: Kolla ansökan nedan för aktuella kurser

Kursavgift 20 000 exkl moms.

Maskinen med start kit kostar 18 900 exk moms ( ord pris 21 900 exkl moms) som ger dig omsättning från 24 000.

Vi bjuder på lunch och fika.

Minimum antal kursdeltagare: 3

OBS!

  • Krav på kursen: Du ska vara legitimerad vårdpersonal som kan ta blodprover och är van att ge behandlingar, ffa injektioner.
  • Ansökan är bindande. När du ansökt och fått en faktura av oss har du fram till förfallodatum på dig att betala fakturan. Om du ångrar dig behöver du kontakta oss och meddela detta och det är avgiftsfritt. Har du betalat din faktura och fått förhinder på kursdatumet har du en garanterad plats hos oss under 6 månader och får då delta vid nästa tillfälle. Pengarna betalas ej tillbaka.

Anmäl dig nedan!

Del 1Del 2Båda

Translate »