PRP kurs

PRP (Platelet Rich Plasma) utbildningen i samarbete med vår partner AstoMed / Klinikutrustning Sverige AB

Vi erbjuder en professionell utbildning i PRP behandling där man går genom båda teoretisk- och praktisk del.

Du kommer lära dig PRP behandling för rynkreducering och föryngring av ansiktet, hals..etc Vi använder en unik blandning av plasma med Hayluronsyra i samma tub, Ja precis i samma tub med ett enormt fint resultat redan direkt efter behandling.

Vi kommer också lära dig PRP behandling för håravfall” Alopecia”på nästan smärtfri metod (med nervblockad) en metod som uppskattat väl av alla våra kunder.

Vi använder oss av PRP tuber från RegenLab. En PRP behandling med dessa tuber är enkel, snabb och effektiv i jämfört med andra märken i marknaden.

Praktisk delen där man arbetar med levande modeller görs under handledning av vår specialistläkare dr.Alaa Sadik.

 

Kurskostand 25 900 kr exkl moms. I priset ingår Maskinen med start kit  som ger dig omsättning från 24 000.

Du får ett certifikat och material såsom journalhandling att använda i er kliniker/salonger i slutet av kursen. Du får också förmån att köpa behandlings kit framöver till rabatterat pris.

Vi bjuder på lunch och fika.

Kursdatum: Kontakta oss för att stämma över en tid.

 

OBS!

  • Krav på kursen: Du ska vara legitimerad vårdpersonal som kan ta blodprover och är van att ge behandlingar, ffa injektioner.
  • Ansökan är bindande. När du ansökt och fått en faktura av oss har du fram till förfallodatum på dig att betala fakturan. Om du ångrar dig behöver du kontakta oss och meddela detta och det är avgiftsfritt. Har du betalat din faktura och fått förhinder på kursdatumet har du en garanterad plats hos oss under 6 månader och får då delta vid nästa tillfälle. Pengarna betalas ej tillbaka.

Anmäl dig nedan!

Del 1Del 2Båda

Registrations are closed for this event

Translate »