Antigentest Ag för COVID-19 + Läkarintyg (travel certificate)

Nu hos Växjökliniken erbjuder vi även snabbtest antigentest för pågående Covid-19 infektion för dig som inte har symtom. Vårt COVID-19 antigentest för att detektera pågående Covid-19 är i topp gällande sensitivitet/specificitet av alla de antigentester som EU listat som ömsesidigt erkända inom EU (”97.6% sensitivity 99.9% specificity Nasal/NP/OP swab, clinical performance data used in BE”)

För att ta Antigen test, måste du vara symptomfri i 48 timmar. Test utförs via tops i näsan och det helt inkl. intyget tar ca 30 minuter.

Paketpris (Antigentest + Läkarintyg) för endast 800 kr

*Tänk på att du måste vara helt symptomfri för att ta testet.

Information om vårt snabbtest

Antigentest Covid-19 är ett snabbtest för detektion av SARS-CoV-2 virala nucleoprotein antigener i nasala, nasofaryngeala och orofaryngeala prover. Coronatester från tyska Nal von minden av högsta kvalitet.

Hur går det provet till?

Provtagningen utförs av vår personal på vår mottagningen. Du bokar in din tid via bokadirekt. Du går bra att droppa in men det kan ta lite längre tid. Tänk på att hålla avstånd till andra kunder medan du väntar.

Smidig provtagning

Testet tas i näsan. Du betalar direkt på plats med kort, kontant eller Swish. Bokar du via bokadirekt då har du möjlighet att betala via Klarna.

Provsvar och reseintyg efter 20 minuter

Provsvaret kan läsas av redan efter 20 minuter. Du väntar i väntrummet eller du kan få resultat senare.

OBS! Tag med Pass!  Reseintyg utförs på engelska.

Växjökliniken

Besöka oss!