Välj den rätt hälsokontroll för dig

Nu är det dags att ta tag i ditt eget mående! 

Nu är det dags att ta tag i ditt eget mående! Kanske du har känt dig trött och hängig ett tag nu och undrar vad det är som orsaker detta, eller kanske du vill bara ha lite extra koll på vad som pågår i din kropp. Vi på Växjökliniken tycker att man ska jobba i förebyggande syfte när det gäller sitt egen hälsa. Vi vill ge allmänheten ett smidigt sett att ta kontroll över sitt eget mående och vård.

Vad vinner man med hälsokontroller?

Vi erbjuder några paket där vi kollar blodprover, urin, blodtryck, puls, bmi, och vilo-EKG, det vill säga en allmänhälsokontroll. Man har även möjligheten att lägga till övriga blodprover om man vill kolla sina värden på vitaminer och mineraler, eller till dig som man som vill kolla testosteronvärdarna.

Hälsokontroll hos läkare

Pris: 2 700 kr

Vår största paket där det ingår allt som vi erbjuder.  Vår läkare träffar dig och du går genom alla dina undersökningar och provasvar.​

Prover som ingår:

Hälsokontroller hos vårdpersonal

Pris: 1 600 kr

Vårt populärsta paket där du träffa leg.sjuksköterska som göra enkla undersökningar.

Prover som ingår:

Hårpaket

Pris: 1 800 kr

Ett bra sett att se om det finns några ytligare faktorer som påverkar hårkvalitet och håravfall. Paketet rekommenderas för de som funderar eller kommer genomgå en behandling.

Prover som ingår:

Bra att veta innan man gör en hälsokontroll hos oss