Vi på Växjökliniken är glada att presentera vår nyaste tillskott Emily Stolt

”Hej! Jag heter Emily Stolt och är Växjöklinikens senaste tillskott. Jag kommer från USA och har bott i sverige i 11 år. Jag blev färdig sjuksköterska 2019. Jag har alltid varit väldigt intresserad av hud och estetik och nu har jag äntligen landat mitt drömjobb. Jag har jobbat med hud innan detta och även botox och fillers. Nu kan jag även erbjuda PRP och laser behandlingar. Jag tycker det är jätte kul att jobba med mina kunder för att tillsammans uppnå era förväntningar och mål.”
Emily kommer arbeta med bl a injektionsbehandlingar och laser behandlingar.
Nu kan ni boka in er tid hos henne och få 20% rabatt på Botox, PRP och skin booster under mars månad. Erbjudandet gäller Ej paketpris.
Du kan boka tid hos emily via länken: https://vaxjokliniken.se/emily


————

Växjökliniken

Växjö adress: Sandgärdsgatan 23, Växjö.

——

Tel: 076-007 23 45 & 072-332 35 30

——

Mail: info@vaxjoklinken.se

Bokning: vaxjokliniken.se/boka

——

Hemsida: vaxjoklinken.se