Växjökliniken erbjuder behandlingar inom smärta och skönhet av högst kvalitet och säkerhet. Vi som arbetar på kliniken har jobbat hårt för att behålla detta budskap. Vi följer oss den senaste i brunchen och uppdatera oss jämt.

Efter att vi fått lång erfarenhet med skönhetsbehandlingar så tänkte vi att det är dags att sprida våra kunskaper och erfarenheter vidare.

Utbildningar hålls av vår specialistläkare dr.Alaa Sadik, läkarassistens & laserterapeut Yussor Abu-Rgif. Kolla länken Om oss för att få mer info om våra utbildare personal.

Finansiering:

Vi samarbetar med Resurs Banken och ni kan väl avbetala räntefritt upp till 24 månader, minimum 1000k max belopp 30 000kr. Du ska vara fastanställd för att kunna få kredit.

Väljer du att få kredit genom ditt företag så gäller det följande: Om ni har företag som söker kredit hos Resurs Banken så går det att söka minimum 1000 kr och maxbelopp 75000 kr. Ni har endast 1 mån räntefri delbetalning med admin. avgift på 29 kr, sedan finns det 3 mån med ränta på 18% och admin. avgift på 29 kr. 

Tala med oss så berättar vi mer.

Anmäl dig nedan!

  1. Introduktion vid köp av laser maskiner

    augusti 23 @ 8:00 f m - 5:00 e m
  2. Träning tjänster​

    augusti 31 @ 8:00 f m - 5:00 e m
Translate »