Kurs I Dermal Filler Basics

Kursen innehåller både teori och praktisk del på levande modeller. Du får en grundlig genomgång under handledning av vår specialistläkare Dr. Alaa Sadik med många års erfarenhet inom branschen.

När det gäller kursteorin täcker den allt från medicinsk synvinkel såsom anatomi, farliga zoner, information om möjliga komplikationer och hur man kan förhindra dem.

Du lär dig olika typer av injektionstekniker.

Du kommer också att lära dig på ett professionellt sätt för att kunna konsultera, utvärdera och planera för behandlingen av dina kunder.

Kursavgift är 14 500 SEK inkl. moms

Kursdatum arrangeras enligt överenskommelse med deltagarna

Du kommer också att lära dig på ett professionellt sätt för att kunna göra samråd, utvärdering och planera för behandlingen av dina kunder.

Följande områden ska täckas under kursen:

  1. Volym i kinderna (kindbenen)
  2. Fina linjer Glabella fold (argry mellan ögonen)
  3. Nasolabial fold
  4. Läppar

Vi ger kursmaterial, journaldokument och ett intyg i slutet.

Du kommer också att lära dig att använda hyalas, dvs. Hyaluronidase för att lösa fyllmedlet i komplikationer och korrigering av det redan behandlade området.

Kursavgift: 11 600 exkl. MOMS.

Krav för deltagaren: Du måste vara en leg. sjuksköterska, tandläkare eller läkare. Eller du kan vara undersköterska som har erfarenhet av provtagning och injektioner.

Kursdatum: Hålls alltid på lördagar, kontakta oss för aktuella datum.

NOTERA! Ni tar med er egna modeller .

NOTERA! Ansökan är bindande. När du har ansökt och fått en faktura från oss har du fram till förfallodagen att betala fakturan. Om du ångrar det, måste du kontakta oss och meddela oss och det är gratis. Om du har betalat din faktura och har förhindrats på kursdatum, har du en garanterad plats hos oss i 6 månader och kan sedan delta vid nästa tillfälle. Avgifterna återbetalas inte.

Translate »