En intensiv kurs där man går genom injektionstekniker och doser. Ni får info om ev komplikationer och hur man kan undvika de samt behandling/korrigering om dessa komplikationer förkommit.

Man ska också lära sig om Hyalase. Utspädning doser och ev allergi.

Kursen hålls av vår specialistläkare dr. Alaa Sadik som har som har haft en lång erfarenhet med Botox & Filler injektioner.

DU ska vara Leg. Vårdpersonal och har deltagit i grundkurser gällande botox och filler.

kurser avslutas alltid med en praktisk del där du får utföra en behandling på en levande modell under handledning av dr. Alaa Sadik.

Ni får ett certifikat på plats efter ditt kurstillfälle och det finns möjlighet för vår läkare våra er MLA, för utskrivning av LM, bl a botox.

Vi kan ordna modeller för att ni kan öva behandlingar.

Kursavgift 5000 ex moms och vi bjuder på lunch och fika.

Har du redan gått grundkursen så kan du väl delta i kursen. Har du inte gått grundkursen innan så vi kan ordna en grundkurs åt dig mot avgift 11600 exk moms och då ingår det också Hyalase.

OBS! Ansökan är bindande. När du ansökt och fått en faktura av oss har du fram till förfallodatum på dig att betala fakturan. Om du ångrar dig behöver du kontakta oss och meddela detta och det är avgiftsfritt. Har du betalat din faktura och fått förhinder på kursdatumet har du en garanterad plats hos oss under 6 månader och får då delta vid nästa tillfälle. Pengarna betalas ej tillbaka.

 

Anmäl dig nedan!

Del 1Del 2Båda

Translate »