Denna kurs för dig som redan gått i båda Botox och Fillers Basics  och nu vill du utveckla dina färdigheter som injektionsbehandlare efter att du har behandlat minst 20 fall i varje Botox och Fillers behandlingar.
Du får under två följande dagar grundläggande kurser i både botox och fillers. Du får rabatterade pris vid bokningen av dessa kurser samtidigt.
Krav på deltagaren: Du måste vara legitimerad sjuksköterska, tandläkare eller läkare.
Du kommer att få kursmaterial, patientjournaler, och ett certifikat på plats efter din kurs.
Kursavgift: 31 250 kr inkl moms. Vi ordnar modeller för dig att öva behandlingar på, vi erbjuder även lunch och kaffe.
Kursdatum: Kontakta oss för aktuella datum!
Anmälan: sker via info@meramedica.se eller tel 072 332 35 30
Plats: Växjökliniken / Meramedica Academy, Sandgärdsgatan 23, 352 30 Växjö

Observera! Ansökan är bindande. När du har sökt och tagit emot en faktura från oss har du fram till förfallodagen att betala fakturan. Om du ångrar det, måste du kontakta oss och meddela oss och det är gratis. Om du har betalat din faktura och har förhindrats på kursdagen har du en garanterad plats hos oss i 6 månader och kan sedan delta vid nästa tillfälle. Avgifterna återbetalas inte.

Kommande kurser

Translate »